De inschrijving voor 2024 is geopend!

Op zoek naar gemotiveerde werknemers en/of stagiaires? Van 20 t/m 23 maart 2024 organiseren we weer BinnenKijken bij Bedrijven. Ons jaarlijkse event, waarbij tal van mooie, sociale en succesvolle bedrijven in de regio hun deuren openen voor werkzoekenden, carrièreswitchers, stagiaires, zij-instromers en herintreders. Vanaf vandaag kunnen bedrijven zich aanmelden om mee te doen: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

Alle sectoren doen mee!

BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) wordt speciaal georganiseerd voor de gemeenten in onze arbeidsmarktregio Midden-Holland: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Alle branches kunnen meedoen: van logistiek, bouw en transport tot zorg, schoonmaak, horeca en detailhandel groen, techniek, ICT en zakelijke dienstverlening.

Matches

Samen met de deelnemende bedrijven halen we alles uit de kast om werkzoekenden te werven en te inspireren. Bij BinnenKijken bij Bedrijven kan je als werkzoekende op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf. Rondleidingen, speeddates, demonstraties, workshops: ieder bedrijf houdt zijn eigen binnenkijk-dag tussen 20 en 23 maart 2024. Potentiële medewerkers krijgen zo een goed beeld van hun mogelijkheden binnen een bedrijf. En werkgevers zien zó wie geknipt is voor de job!

Bedrijven die zich in voorgaande jaren hebben geregistreerd, hoeven alleen maar hun pagina te updaten en live te zetten. Vragen? Stuur ze naar info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.