De inschrijving voor bezoekers is geopend!

Rondleidingen en speeddates, een-op-eengesprekken en presentaties: van maandag 13 t/m vrijdag 17 maart 2023 stellen bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen zich voor aan werkzoekenden, zij-instromers, studenten en scholieren. BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB) is dé manier om een kijkje te nemen in de keuken, en op een laagdrempelige manier kennis te maken met mooie, sociale ondernemingen in de regio. Bekijk snel welke bedrijven meedoen, en meld je aan voor interessante BinnenKijk-dagen!

De deelnemende bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen vertellen op deze site wie ze zijn, welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent om binnen te kijken. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Tot en met 12 maart 2023 kun je je aanmelden bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze. Je ontvangt bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn eigen open dag(en) anders. Vergeet niet de datum van de open dag(en) in je agenda te zetten!  En kijk nog regelmatig op deze site, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven bij!