Voor bezoekers

Wil je op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf? Ben je op zoek naar een baan, een werkervaringsplaats of een stageadres? Of wil je je oriënteren op ander werk? Stap dan eens binnen bij een van de mooie, sociale en succesvolle bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Dat kan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven: een speciale actieweek waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar op een heel laagdrempelige manier ontmoeten. BinnenKijken bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren!

Interesse in een bedrijf? Meld je aan!

VRAGEN?

Neem contact op met WSP via info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

MEEDOEN IS EENVOUDIG

  1. De deelnemende bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen vertellen wie ze zijn, welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent om binnen te kijken.
  2. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Meld je dan aan bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze.
  3. Je ontvangt bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn open dag(en) anders. Er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates en een-op-eengesprekken georganiseerd.
  4. Vergeet niet de datum van de open dag(en) in je agenda te zetten! Ben je onverwachts verhinderd? Meld je dan af bij het bedrijf in kwestie.
  5. Kijk nog regelmatig op deze site, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven bij!
  6. Op de afgesproken dag en tijd bezoek je het bedrijf van jouw keuze.

Voorgaande jaren zijn er al veel matches geweest, dus we wensen je veel succes!

Meer informatie

Heb je nog vragen? Mail naar: info@binnenkijkenbijbedrijven.nl