Voor bezoekers

Vind je droombaan

Wil je op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf? Ben je op zoek naar een (andere) baan, een werkervaringsplaats of een stageadres?
Stap dan eens binnen bij een van de mooie, sociale en succesvolle bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Dat kan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven 2022: een speciale actieweek waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar op een heel laagdrempelige manier ontmoeten. Als je nog wel een baan hebt, is dit de ideale gelegenheid om je te oriënteren op ander werk.
BinnenKijken bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren!

Meedoen is makkelijk

  1. De deelnemende bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen vertellen wie ze zijn, welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent om binnen te kijken.
  2. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Van 2 mei t/m 12 juni 2022 kan je je aanmelden bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze.
  3. Je ontvangt bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn open dag(en) anders. Er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates en een-op-eengesprekken georganiseerd.
  4. Vergeet niet de datum van de open dag(en) in je agenda te zetten! Ben je onverwachts verhinderd? Meld je dan af bij het bedrijf in kwestie.
  5. Kijk nog regelmatig op deze site, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven bij!
  6. Op de afgesproken dag en tijd bezoek je het bedrijf van jouw keuze.

Voorgaande jaren zijn er al veel matches geweest, dus we wensen je veel succes!

VRAGEN?

Neem contact op met WSP via info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

Meer informatie

Download hier de BKBB-flyer voor bezoekers (pdf): Binnen Kijken Bij Bedrijven Flyer Bezoekers 2022
Heeft u nog vragen? Mail naar: info@binnenkijkenbijbedrijven.nl

Menu