Voor bezoekers

Als je op zoek bent naar een baan, een werkervaringsplaats of een stageadres moet je beslist eens binnenstappen bij een van de mooie, sociale en succesvolle bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Dat kan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven 2021: een speciale actieweek waarin werkgevers en werkzoekenden elkaar op een heel laagdrempelige manier ontmoeten. BinnenKijken bij Bedrijven is voor iedereen. Voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren!

Ga naar de deelnemende bedrijven. Kijk welk bedrijf je wilt bezoeken en wanneer je daar welkom bent. En meld je meteen aan!  

  1. De deelnemende bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen vertellen wie ze zijn, welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent om binnen te kijken.
  2. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Meld je dan aan bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze. Dat kan tot 24 oktober 2021.
  3. Je ontvangt bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn open dag(en) anders. Er worden rondleidingen en presentaties gegeven, maar ook speeddates en een-op-eengesprekken georganiseerd.
  4. Vergeet niet de datum van de open dag(en) in je agenda te zetten! Ben je onverwachts verhinderd? Meld je dan af bij het bedrijf in kwestie.
  5. Kijk nog regelmatig op de site, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven bij!
  6. Op de afgesproken dag en tijd bezoek je het bedrijf van jouw keuze. Reis je met de bus? Via het bedrijf kun je gebruikmaken van een speciale aanbieding van Arriva Nederland.

Er zijn al veel matches geweest in het verleden, dus we wensen je veel succes!

Techniek in de schijnwerpers

Hoe is het om in de techniek te werken? Welke opleidingen zijn er ? En bij welke bedrijven kun je aan de slag? Kom BinnenKijken in de Techniek op dinsdag 26 oktober 2021 tussen 12.00 en 16.30 uur! Op deze techniekmiddag kun je in gesprek met uiteenlopende techniekbedrijven, en kun je ook aan den lijve ervaren hoe het is om in de techniek te werken. Bekijk wat er te doen is en meld je aan!

Meer informatie?

Flyer voor bezoekers: BKBB2021_Flyer_Bezoekers_digitaal
Vragen? Mail naar: info@binnenkijkenbijbedrijven.nl

VRAGEN?

Neem contact op met WSP via info@binnenkijkenbijbedrijven.nl.

Menu