BinnenKijken in het Onderwijs

Wie altijd al in het onderwijs heeft willen werken of eens wil proeven van de sfeer op school krijgt nu de kans: van maandag 13 t/m donderdag 16 maart 2023 openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor zij-instromers, onderwijsassistenten en klassenassistenten!

Alles kan!

Een rondleiding krijgen, een les bijwonen, zelf een proefles geven; alles kan in deze actieweek. Alle typen scholen in het basis- en voortgezet onderwijs doen mee: openbare scholen, scholen met een geloofsovertuiging, algemeen-bijzondere scholen en scholen in het speciaal onderwijs. Belangstellenden kunnen bij hun aanmelding hun voorkeuren en beschikbaarheid in de actieweek opgeven. De organisatie zorgt dan voor een goede match met een school. Aanmelden kan tot en met 6 maart: binnenkijkenbijbedrijven.nl/onderwijs.

BinnenKijken in het Onderwijs-dag

Donderdag 16 maart wordt BinnenKijken in het Onderwijs afgesloten met een geweldig event vol informatie en activiteiten, zoals speeddates met zij-instromers. De coördinatie is in handen van de Goudse Waarden.