Binnen Kijken bij Bedrijven foto wethouders en projectleider

Inschrijving 2022 is geopend!

Alle bedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Holland (gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen) kunnen 13 t/m 18 juni hun deuren openen en potentiële werknemers, stagiaires of werkervaringszoekers ontmoeten. De inschrijving voor bedrijven is nu geopend: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie.

Grootste banenevent van de regio

BinnenKijken bij Bedrijven, eerder bekend als Kom Binnen Bij Bedrijven, is het grootste banenevent van de arbeidsmarktregio Midden-Holland. Projectleider Maya van Es: “Ik ben trots dat we dit al voor de achtste keer organiseren. In eerdere jaren deden vele bedrijven en organisaties mee en waren de bezoekersaantallen hoog. Er zijn mooie ontmoetingen ontstaan en succesvolle matches gemaakt tussen werkzoekenden en werkgevers. Bij BinnenKijken bij Bedrijven kan je als werkzoekende op een laagdrempelige manier een kijkje in de keuken nemen bij een bedrijf. Elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Werkgevers zien goed wie bij het bedrijf of de functie past. Als je nog wel een baan hebt, is het ook een ideale gelegenheid om je te oriënteren op ander werk.” Bekijk hier het filmpje van BinnenKijken bij Bedrijven 2021.

Registratie bedrijven

Om mee te doen, hoeft u zich maar éénmalig te registreren. Met uw inlogcodes kunt u vervolgens uw eigen pagina op deze website beheren. Als u volgend jaar weer meedoet, hoeft u dus alleen maar uw gegevens te updaten en de pagina live te zetten! Heeft u hulp nodig bij het registeren, inloggen en beheren van de pagina? Neemt u dan gerust contact op. We helpen u zo snel mogelijk verder!

Horeca in de schijnwerpers

Horeca in de schijnwerpersBinnenKijken bij Bedrijven zet elk jaar een branche in de schijnwerpers. Dit jaar is dit de horeca. Mede omdat veel horecabedrijven op zoek zijn naar personeel. Er is dit jaar dus extra aandacht en promotie voor de horeca, maar juist ook bedrijven uit andere branches kunnen meedoen.

 

BKBB wordt ondersteund door:

  • VNO-NCW
  • Gouda Onderneemt
  • Ondernemerskring Krimpenerwaard
  • Ondernemers Platform Waddinxveen
  • Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk