Bedrijfsfoto

gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Beschrijving

De gemeente Bodegraven- Reeuwijk is centraal gelegen naast de gemeenten Gouda, Woerden en Alphen aan den Rijn, waardoor wij een uitermate aantrekkelijke gemeente voor bewoners en ondernemers zijn. Met 35.000 inwoners op een oppervlakte van 88 km2, kenmerkt onze gemeente zich door een dorps- en landelijk gebied waar naast wonen en bedrijvigheid ook recreatie plaatsvindt. De Reeuwijkse plassen zijn voor een groot deel aangewezen als Natura 2000 gebied en is met zijn 735 hectare aan oppervlakte erg geliefd onder recreanten. Onze strategische ligging en het prettige woon-, recreatie- en werkvoorzieningenklimaat, maakt van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een gewilde en geliefde plek om te wonen, te werken en te recreëren.

Wat bieden we?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent! Hier kun je onze vacatures vinden: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/werken-bij-de-gemeente Een hoogwaardige dienstverlening richting onze inwoners, ondernemers en bezoekers, staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers kenmerken zich door een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en ondernemerschap. Onze toegevoegde waarde vertaalt zich in zowel werken mét als vóór de inwoners om samen tot de beste resultaten te komen. Wij betrekken onze inwoners actief bij onze plannen en geven ruimte aan hen om zelf initiatieven te nemen. Om in te spelen op de blijvend veranderende omgeving en om efficiënt de financiële uitdagingen van onze gemeente aan te pakken, zijn wij dit jaar gestart met de doorontwikkeling van onze organisatie. Hierbij zullen de waardevolle elementen van samen-organiserend werken behouden blijven en pakken wij door op de ontwikkelpunten. Met ruim 200 collega’s werken wij in vijf domeinen aan diverse opgaves en thema’s zoals die vanuit de samenleving op ons af komen.

Wanneer kun je binnenkijken?

Je bent van harte welkom! Wij nemen graag de tijd voor je en kijken op basis van jouw interesses met welke collega'(s) je het beste in gesprek kunt gaan. Na je aanmelding nemen we daarom telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Meld je aan voor 8 maart via het formulier hieronder. Tip: noem bij het aanmelden in wat voor vakgebieden je geïnteresseerd bent. Heb je vragen? Stel ze dan ook gerust bij je aanmelding.

Werkgever logo
gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Raadhuisplein 1
2411 BD Bodegraven
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Scholieren

Ja, wij ontvangen graag scholieren.

Branches

Dienstverlening, Overheid en semi-overheid

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.