Onderwijs

Heb je altijd al willen werken in het onderwijs of wil je weleens proeven van de sfeer op school? Zoek je kansen als zij-instromer, onderwijsassistent of klassenassistent? Kom dan BinnenKijken in het Onderwijs!

Meeloopweek Onderwijs

Van maandag 11 maart tot en met donderdag 14 maart zetten deelnemende scholen uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren open voor BinnenKijkers. Kom tijdens deze dagen ervaren hoe het is om in het onderwijs te werken en bezoek één of meerdere scholen. Bekijk op de pagina’s van de scholen wat ze tijdens deze week organiseren.

Locatie Meeloopweek: Bij de school van jouw keuze, zie deelnemende onderwijsinstellingen
Datum en tijd: maandag 11 maart tot en met donderdag 14 maart

BinnenKijken in het Onderwijs

“Is het onderwijs iets voor mij?”, “Ik heb interesse in een baan in het onderwijs, maar hoe nu verder?” en “Welke mogelijkheden biedt het onderwijs?” Op al die vragen wordt antwoord gegeven tijdens BinnenKijken in het Onderwijs.

Onderwijsmarkt

Enthousiast geworden over werken in het onderwijs? Kom dan naar de Onderwijsmarkt op donderdag 21 maart bij CSG De Goudse Waarden (locatie Heemskerkstraat 105). Tijdens deze onderwijsmarkt zullen vele scholen uit de regio aanwezig zijn om jou alles te vertellen over beschikbare vacatures en de mogelijkheden voor jouw loopbaan binnen hun onderwijsinstelling.

Je kunt speeddaten met voormalige zij-instromers en in gesprek gaan met leerlingen. Er worden presentaties gegeven over het primair en voortgezet onderwijs, en er is een informatiemarkt over diverse opleidingen en opleidingsbegeleiders. Ook vertellen de diverse schoolbesturen over hún school en de mogelijkheden daarbinnen. Het event is heel laagdrempelig: iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden. En wie daarna verder in het onderwijs wil, wordt verder begeleid in het proces.

Dit is jouw kans om in één middag met meerdere potentiele werkgevers in het onderwijs in gesprek te gaan!

Locatie Onderwijsmarkt: De Goudse Waarden, Heemskerkstraat 105  in Gouda
Datum en tijd: donderdag 21 maart van 16:00 uur tot 17:30

Meld je hier direct aan

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deelnemende onderwijsinstellingen