foto vrouw en techniek

BinnenKijken in de Techniek

Hoe is het om in de techniek te werken? Welke opleidingen zijn er? En bij welke bedrijven kun je aan de slag? Op die vragen wordt dinsdag 26 oktober een antwoord gegeven. Tijdens BinnenKijken in de Techniek: een techniekdag in Gouda vol workshops en demonstraties. Zo wordt er uitgelegd hoe domotica met spraaksturing werkt, en kan er met een VR-bril worden meegelopen op een werkplaats.

Aan BinnenKijken in de Techniek werken verschillende techniekbedrijven uit de regio mee, waaronder Bol Installatietechniek (Gouda), Oostrom Installatiebedrijf (Krimpenerwaard), Van Beek Elektro Gouda (Gouda), R&P Networks (Gouda), Hageman Installatietechniek (Gouda), Van Leeuwen Truckservice (Waddinxveen), Dynamic Control Technology (Bodegraven) en AR Technologies.

Alle scholieren, zij-instromers en werkzoekenden kunnen zich aanmelden; daaraan zijn geen kosten verbonden.