Gemeente Gouda

Beschrijving

Gouda is van oudsher de stad van kaas en stroopwafels. Smaakvol en divers! Een mooie, middelgrote historische stad met grootstedelijke uitdagingen, want Gouda ontwikkelt zich volop. De komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Daarom zijn we ook zoek naar smaakmakers, want jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken! Welke smaak voeg jij toe aan Gouda?

Wat bieden we?

Wij zijn een ambitieuze werkgever die werkt voor én met de stad. Met trots, maar vooral met een warm hart. Bewoners, ondernemers en bezoekers staan centraal. En onze medewerkers natuurlijk! Je 36-urige werkweek of deeltijdbaan kun je in overleg flexibel invullen, zodat je goed balans vindt én houdt tussen werk en privé. Je kunt rekenen op een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent! Zowel voor verschillende functies als ook voor stages. Hier kun je onze vacatures vinden: https://www.werkenvoorgouda.nl. Werken bij de meest smaakvolle stad van Nederland!

Wanneer kun je binnenkijken?

Op maandag 13 maart 2023 organiseren wij van 15.00 tot 17.00 uur een informatieve middag. Je bent van harte welkom! Tijdens deze middag geven we jou een kijkje achter de schermen en zullen we vragen beantwoorden. Na afloop van het informatieve deel houden we een SpeedMeet waarbij je in korte tijd persoonlijk kennis kunt maken. Meld je aan vóór 10 maart 2023 via het formulier hieronder.

Extra info voor binnenkijkers

Tip: noem bij het aanmelden in welke vakgebieden je geïnteresseerd bent.

Werkgever logo
Gemeente Gouda
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda Gouda
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Scholieren

Ja, wij ontvangen graag scholieren.

Branches

Overheid en semi-overheid

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.