Bedrijfsfoto

Den Hoed Aannemers B.V.

Beschrijving

Den Hoed Aannemers B.V. is een allround bouwbedrijf uit Bergambacht. We voeren een breed scala aan werkzaamheden uit in een ruime straal rond ons hoofdkantoor. Onze focus ligt op restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud. Nederland heeft een rijke historie, die voelbaar en tastbaar wordt door behoud van cultureel erfgoed. In een monumentaal pand ruik, zie en voel je de sfeer van het verleden. Den Hoed wil dat erfgoed bewaren, niet alleen voor nu, maar ook voor de komende generaties. Het bewaren van erfgoed is een opdracht die we niet licht opvatten, daarom noemen we onszelf ‘ambachtelijke bouwer’. Restaureren of renoveren is geen massaproductie of kwestie van ‘een project dat een likje verf nodig heeft’. Het is onze missie om monumenten te behouden voor de toekomst. Met respect voor het verleden en met oog voor detail. Samen met opdrachtgevers en onze partners. Een gebouw is meer dan de stenen waaruit het bestaat. Het heeft zijn eigen karakter. Door de verhalen die ermee verbonden zijn en de geschiedenis die er tastbaar is: de geur van antiek houtwerk, de kleur van gebrandschilderd glas en de structuur van eeuwenoud metselwerk. Dat karakter maakt ons werk ambachtelijk. Het vormt het middelpunt van alles wat we doen. Bij restauratie, renovatie of herbestemming, altijd staan de historische waarde, de originele materialen en de architectuur van het gebouw bij ons centraal. Met onze kennis en kunde, onze passie en onze gedrevenheid tot perfectie, zorgen we ervoor dat historisch erfgoed niet verloren gaat. Niets is zo eervol als het behouden van Nederlands cultureel erfgoed, het in ere herstellen van een monument of het in stand houden van één van de vele kerken als Godshuizen. Want iets dat mooi is, verdient het om mooi te blijven.

Wat bieden we?

Den Hoed Aannemers B.V. voert sinds 1935 een breed scala aan projecten uit met focus op restauratie en onderhoud. Het middelgroot familiebedrijf staat bekend om passie voor ambachtelijk bouwen, vakkundigheid en poldermentaliteit.

Wanneer kun je binnenkijken?

Tijd(en)

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Graag vooraf aanmelding via aannemers@denhoed.nl

Den Hoed Aannemers B.V.
Jan Blankenstraat 17
2861 BZ Bergambacht
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen

Scholieren

Nee, wij ontvangen geen scholieren

Branches

Bouw

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.