Horeca

Hoe is het om in de horeca te werken?
Welke opleidingen zijn er?
En bij welke horecabedrijven kun je aan de slag?

In de week van 13 t/m 18 juni 2022 zetten we de horeca extra in de schijnwerpers! Ga deze week in gesprek met uiteenlopende horecabedrijven, en ervaar aan den lijve hoe het is om in de horeca te werken. Voor horeca in de schijnwerpers wordt een speciale dag georganiseerd.

Opening op 13 juni

De feestelijke opening is op maandag 13 juni op de Markt in Gouda. Een centrale plek waar extra aandacht is voor de Horeca. Tijdens ‘Horeca in de Schijnwerpers’ werken verschillende horecabedrijven mee. De horecadag zit vol demonstraties en leuke workshops. Bezoekers kunnen een wijnproeverij doen, koffie bereiden als een echte barista en van alles leren over verschillende biersoorten tijdens de bierworkshop. Op de Markt organiseren we speedmeet-sessies voor ondernemers en werkzoekenden. We hopen net als voorgaande jaren dat er mooie matches ontstaan.

Kom langs!

Ben je geïnteresseerd? Van harte welkom! Meld je aan via: Voor bezoekers

Meer info

info@binnenkijkenbijbedrijven.nl

Horeca in Gouda 1
Foto: John van Meeteren
Horeca op de Markt in Gouda
Horeca op de Markt in Gouda
Foto: Welkom in Gouda
Belvedere Schoonhoven
Foto: Zilverstad Marketing
Restaurant Belvédère Schoonhoven
Horeca in Gouda 2
Foto: John van Meeteren
Horeca op de Markt in Gouda

Horeca in de schijnwerpers

Maandag 13 juni staat de horeca in de schijnwerpers. Doe mee met leuke workshops. Ook biedt de horeca jou een kijkje in de keuken. Meld je hier aan.

Demonstraties & activiteiten

Tijdens ‘Horeca in de Schijnwerpers’ werken verschillende horecabedrijven die aan de Markt gevestigd zijn mee. De horecadag zit vol demonstraties en leuke workshops. Bezoekers kunnen een wijnproeverij doen, koffie bereiden als een echte barista en van alles leren over verschillende biersoorten tijdens de bierworkshop. We organiseren speed-meet-sessies voor ondernemers en werkzoekenden. We hopen net als voorgaande jaren dat er mooie matches ontstaan.

Deelnemende bedrijven & opleiders