Bedrijfsfoto

Veratio B.V.

Beschrijving

Veratio Gouda is een productiebedrijf met 35 medewerkers. Gespecialiseerd in roestvaststaal en non-ferro, Wij vervaardigen o.a.: luifels, kolommen, trappen, trapleuningen, hekwerken, postkasten, meubilair, leidingwerken en apparatenbouw. Wij hebben al meer dan een halve eeuw ervaring in de roestvaststaal markt en dankzij onze ervaring en vakmanschap hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. De branches waarin wij werken zijn zeer gevarieerd: (luxe) jachtbouw, voedingsmiddelen industrie, offshore, bouw en interieurbouw. Veratio B.V heeft een modern machine park, waaronder een nieuwe Trumpf 5 KW lasersnijmachine, waarmee wij zowel voor eigen productie als voor externe klanten zeer snel laser snijwerk kunnen leveren. Verder beschikken wij o.a. over kantbanken en speciale machines op gebied van metaalbewerking.

Wat bieden we?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is, een prettige werksfeer en gezellige werkomgeving, een gedreven en enthousiast team en een marktconform salaris. Bovendien zijn er bij Veratio volop opleidingsmogelijkheden.

Wanneer kun je binnenkijken?

Maandag 13 juni van 13.00u - 16.00u Dinsdag 14 juni van 13.00u - 16.00u Woensdag 15 juni van 13.00u - 16.00u Donderdag 16 juni van 13.00u - 16.00u Vrijdag 17 juni van 13.00u - 16.00u

Werkgever logo
Veratio B.V.
Marconistraat 101
2809 PG Gouda
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Scholieren

Nee, wij ontvangen geen scholieren

Branches

Productie, Techniek

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu