Bedrijfsfoto

Transportonderneming Zijderlaan B.V.

Beschrijving

Zijderlaan is een professionele speler in de transport en logistieke dienstverlening. Wij zijn een familiebedrijf; bevlogen, betrokken, innovatief en trots op wat we dagelijks met 275 medewerkers en 220 voertuigen samen voor elkaar krijgen. Van oudsher werken wij al met een eigen werkplaats. De voordelen hiervan zijn onder andere onze flexibiliteit, het hebben van eigen regie op reparaties aan ons gevarieerde wagenpark, veel kennis in huis en de 24-uurs service. Sinds 2022 hebben we onze nieuwe werkplaats geopend onder de naam "Zijderlaan Truck- en Trailerservice". Zijderlaan ontzorgt haar opdrachtgevers in de gehele logistieke keten. Binnen de transportsector zijn wij gespecialiseerd in losgestort-, stukgoed-, container- en bulktransport. Daarnaast verzorgen we op-, overslag en diverse VAL-activiteiten vanuit onze DC’s in Stolwijk, Steenbergen en Puttershoek. Wij zijn erkend leerbedrijf. We vinden het leuk om leerlingen het monteursvak te leren en nemen daar ook echt de tijd voor. Datzelfde geldt ook voor logistiek talent.

Wat bieden we?

Wij geven rondleidingen door onze nieuwe werkplaats. We vertellen je alles over de nieuwste technieken, innovaties en de bouw. En natuurlijk hoe het is om te werken bij Zijderlaan, met name als bedrijfswagenmonteur, BBL-er en zij-instromer. Meld je aan en kom langs!

Wanneer kun je binnenkijken?

In de week van 13 t/m 17 maart 2023 is onze Truck- en Trailerservice tussen 09.00 en 15.00 uur geopend voor rondleidingen.

Extra info voor binnenkijkers

Alleen de Zijderlaan Truck- en Trailerservice is geopend tijdens de week van Binnenkijken Bij Bedrijven. Vanwege veiligheid is het niet toegestaan voor kinderen t/m 13 jaar. Aanmelden is verplicht. Wil je lastminute komen? Bel ons dan om een tijd af te spreken. Klik op de link voor meer informatie over het werken bij Zijderlaan: https://zijderlaan.nl/nl/vacature-bedrijfswagenmonteur-trucks-trailers-bedrijfsautotechnicus

Werkgever logo
Transportonderneming Zijderlaan B.V.
Nijverheidsweg 10
2821 AT Stolwijk
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s), Werkervaringsplaats(en)

Scholieren

Ja, wij ontvangen graag scholieren.

Branches

Transport en logistiek, Techniek

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.