Bedrijfsfoto

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

Beschrijving

In het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven is altijd wat te zien en te beleven. En dat kan niet zonder onze vrijwilligers! Onze organisatie is klein, flexibel en informeel. Als vrijwilliger maak je onderdeel uit van een team van circa 60 vrijwilligers. Sommige vrijwilligers zijn al meer dan tien jaar betrokken bij het museum. Er zijn trainingen en jaarlijks is er een uitje.

Wat bieden we?

Wij hebben diverse plekken voor stagiaires en vrijwilligers. Gastvrouwen, gastheren, rondleiders, medewerker educatie, medewerker winkel. Wij hebben een vacature voor suppoost voor +/- 10 uur. Als suppoost ben je het aanspreekpunt voor de bezoeker in het museum. Jij zorgt ervoor dat de zalen met zilver tip top in orde zijn. Je bent aanwezig op zaal, je houdt een oogje in het zeil en beantwoordt vragen. Ook help je kinderen in de Zilverwerkplaats bij het maken van werkstukken. Je hebt een praktische instelling en je bent beschikbaar voor licht klus of schoonmaakwerk. Je hebt oog voor veiligheid, beschikt over een BHV-certificaat of je bent bereid deze te halen. Je bent twee tot drie dagen beschikbaar (in overleg) en bereid om weekenden te werken. Voor deze functie heb je een Verklaring van Goed Gedrag (VOG) nodig, de kosten worden vergoed door het museum. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn ook van harte welkom te reageren.

Wanneer kun je binnenkijken?

14 en 16 juni 2022 tussen 09.00 tot 10.00 uur graag op afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen om het gesprek aan te gaan en de bezoeker in het Museum kunnen rondleiden.

Werkgever logo
Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven
Kazerneplein 4
2871CZ Schoonhoven
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s), Werkervaringsplaats(en)

Scholieren

Nee, wij ontvangen geen scholieren

Branches

Kunst, cultuur en media

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu