Bedrijfsfoto

DeRegt Cables

Beschrijving

DeRegt produceert zeer specialistische, dynamische kabels voornamelijk voor onderwater toepassingen. Van golfenergie tot ROV's (Remotely Operated Vehicles), van diep zee mijnen tot hete lucht ballonnen. Geen kabel is hier hetzelfde! Onze markten zijn Renewable Energy, ROV, Olie&Energie, Seismiek en Defensie. Op onze locatie in Krimpen aan de Lek worden de kabels ontworpen, geproduceerd en getest, waarna ze naar klanten over de hele wereld worden verstuurd.

Wat bieden we?

Een algemene introductie over ons bedrijf en voor welke markten wij kabels produceren. Daarna volgt een rondleiding om met eigen ogen te kunnen zien hoe ons productieproces verloopt.

Wanneer kun je binnenkijken?

Donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni om 09:00 uur. We vertellen eerst iets meer over ons bedrijf, de kabels die wij maken en in welke markten ze worden toegepast. Daarna nemen we een kijkje in de fabriek om te zien hoe deze kabels worden geproduceerd.

Extra info voor binnenkijkers

DeRegt groeit momenteel heel snel, er zijn veel nieuwe collega's nodig op allerlei afdelingen. Ook hebben wij plaats voor stagiaires in onze productieafdeling (Operators) en op kantoor (Engineering). Als er interesse is voor een vacature of stageplek, dan kunnen deelnemers zich aanmelden en meteen een CV meesturen. Dan kunnen we na de rondleiding nog een gesprek inplannen met P&O en een passende collega voor die functie.

Werkgever logo
DeRegt Cables
Zaag 2
2931 LD Krimpen aan de Lek
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Scholieren

Ja, wij ontvangen graag scholieren.

Branches

Productie, Techniek

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu