Bedrijfsfoto

Den Bleker Buitenplezier

Beschrijving

Den Bleker is een bekende naam in het Groene Hart en daarbuiten. Al bijna 100 jaar zijn we als familiebedrijf actief voor de klant in en rondom het buitenleven. Ondertussen zijn we verder uitgegroeid tot een professionele organisatie die in alles de klant centraal stelt. Voor professional en particulier bieden wij vrijwel alles op het gebied van aanleg en onderhoud van tuin, terras, buitenverblijf, oprit en park. Wij zijn gespecialiseerd in leveren en vervaardigen van maatwerk producten. Vanuit 3 vestigingen in de regio bedienen we onze klant

Wat bieden we?

Stage lopen of een starters rol betekent bij ons meer dan alleen het werk. Door de grote verscheidenheid aan werkzaamheden binnen onze organisatie, is het haast ondenkbaar dat je niet bij ons terecht kan. Sterker nog, wij hebben heel erg moeite om ‘NEE’ te zeggen, vooral tegen onze klanten ?

Wanneer kun je binnenkijken?

Wij hebben de koffie (of wat anders als je hier niet van houdt) klaar staan. Je bent welkom op 26 en 27 oktober tijdens de openingstijden in onze vestiging in Bodegraven.

Werkgever logo
Den Bleker Buitenplezier
Zuidzijde 54
2411RS Bodegraven
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Branches

Bouw, Groothandel, Retail, Techniek

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu