Bedrijfsfoto

Blom-DSW

Beschrijving

Is geen enkele uitdaging jou te gek? Kom dan werken bij één van de grootste DAF-dealers van Nederland! Blom-DSW is sales- en servicedealer van de merken DAF, Ginaf, Iveco en Fiat Professional. Tevens voert Blom-DSW reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan alle merken bedrijfsauto’s. Blom-DSW telt 6 vestigingen in Zuid-Holland (Katwijk, Zoeterwoude, Gouda, Honselersdijk, Zoetermeer en Delft) en 2 vestiging waar inpandig bij de klant reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden, specifiek gericht op de wensen van de klant. Daarnaast beschikt Blom-DSW over een schadeherstelwerkplaats en een wasstraat voor trucks. In totaal zijn er ruim 200 medewerkers werkzaam bij Blom-DSW.

Wat bieden we?

Zowel in de werkplaatsen als op de ondersteunende afdelingen staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een goed advies en een degelijke service aan de klant. Wij bieden aan de medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als erkend leerbedrijf waarborgen we zorgvuldige begeleiding. Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? Kom dan zeker langs voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding!

Wanneer kun je binnenkijken?

Wil je een keer een kijkje komen nemen in onze werkplaats of een andere afdeling? Stuur ons een mailtje en we maken een persoonlijke afspraak om in de week van 13 t/m 18 juni langs te komen.

Werkgever logo
Blom-DSW
Stavorenweg 2
2803 PT Gouda
Naar de website

Vacatures

Betaalde banen, Stage(s)

Scholieren

Nee, wij ontvangen geen scholieren

Branches

Techniek

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu