De inschrijving is geopend!

Vanaf 14 juli kunnen bedrijven zich aanmelden voor BinnenKijken bij Bedrijven 2021! De actieweek zelf is van 25 t/m 29 oktober.

Om mee te doen, hoeft u zich maar eenmalig te registreren. Met uw inlogcodes kunt u vervolgens uw eigen pagina op deze website beheren. Als u volgend jaar weer meedoet, hoeft u dus alleen maar uw gegevens te updaten en de pagina live te zetten! Heeft u hulp nodig bij het registeren, inloggen en beheren van de pagina? Neemt u dan gerust contact op. We helpen u zo snel mogelijk verder!

Veel bedrijven hebben al enthousiast gereageerd, en doen definitief mee, zoals Dynamic Control Technology (Bodegraven), Dolman Techniek BV (Gouda), Bol BV Installatietechniek (Gouda), Lasopleiding Gouda (Gouda) en Oostrom Installatiebedrijf (Krimpenerwaard).

BKBB wordt ondersteund door:

  • Gouda Onderneemt
  • Ondernemerskring Krimpenerwaard
  • Ondernemers Platform Waddinxveen
  • Ondernemers Platform Bodegraven-Reeuwijk
Menu